0

Cautare

Eleganta si still uanda Cumpara acum Livrare gratuita pentru comenzile peste 300 lei

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta: „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”

In cazul in care doresti sa returnezi produsele achizitionate, Uanda iti garanteaza termenul de retur prevazut prin lege, si anume 14 zile de la primirea produsului. 

Urmeaza pasii de mai jos pentru a solicita un retur:

  • Trimite un email la comenzi@uanda.ro in care sa precizezi numarul de comanda si daca exista motivul returnarii si asteapta pana cand un reprezentant Uanda te va contacta.
  • Expediaza comanda de retur impreuna cu Formularul de Retur inclus la adresa: str. Intrarea Vrabiei nr. 15-17, ap 11, sector 5, Bucuresti.
  • In termen de maxim 14 zile calendaristice de la receptionarea returului, vei fi notificat via e-mail cu privire la statusul restituirii contravalorii produsului/produselor returnat/(e)

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Este necesar ca produsul original sa fie trimis catre noi printr-un curier organizat de dvs (in afara de Posta Romana – cu exceptia serviciului de curierat rapid Prioripost)

In cazul in care ati primit un produs cu defect sau altul decat cel comandat, va rugam sa transmiteti solicitarea in scris la adresa comenzi@uanda.ro, impreuna cu fotografiile produselor receptionate. Returul in acest caz va fi organizat de catre Uanda.   

Comenzile plasate online pot fi returnate doar catre Magazinul Online. Coletele retur expediate fara comunicarea agreata prin email, pot atrage dupa sine intarzieri la procesarea rambursarilor. 

POLITICA DE SCHIMB

Daca doresti sa schimbi produsul cu o alta culoare/marime/model, te rugam sa ne contactezi in prealabil prin email la adresa comenzi@uanda.ro in care vei specifica numarul comenzii, numele si prenumele complet cat si produsul pe care il doresti la schimb.
Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca modelul dorit de tine nu mai este in stoc, iti poti alege altul cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre tine sau restituirea lor de catre noi.

Dupa confirmarea disponibilitatii produsului pe care il doriti la schimb, este necesar ca produsul original sa fie trimis catre noi printr-un curier organizat de dvs (in afara de Posta Romana – cu exceptia serviciului de curierat rapid Prioripost) la adresa: str. Intrarea Vrabiei nr. 15-17, ap 11, sector 5, Bucuresti.

Orice produs pe care il vei returna trebuie sa nu fie purtat sau deteriorat. Produsul trebuie sa fie insotit de toate etichetele si ambalajele originale ( legea 249/2015, art 16(8) ). Te rugam sa folosesti un ambalaj protector pentru expeditie, daca se poate cel original. Produsul nu este primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzura.

In momentul in care va fi receptionata comanda de retur in sediul magazinul online, iti vom expedia comanda de schimb. Pentru comenzile de schimb nu sunt percepute taxe de livrare suplimentare. Costul de livrare al comenzilor de schimb este suportat de catre www.uanda.ro

Atentie! Nu primim colete returnate cu plata ramburs. Primim doar colete pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport a fost efectuata de expeditor (client). 

Nota: Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane care au efectuat mai mult de 6 retururi in ultimele 12 luni ale anului in curs.

 

 

Mergi sus
Produsul a fost adaugat in cos